Trommeslageren Rasmus Grosell

Jeg har siden 1994 fungeret som professionel musiker og har spillet med en lang række af kunstnere.

Turnerer med Shubberne

Lige nu turnerer jeg med Shubberne.

Ankermændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua legender.
Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-dua’s plader og skabte den sound, vi alle kender, og keyboardspiller Willy Pedersen, som med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim, har givet os Askepot, Vi du med mig… og mange flere.

Klik og besøg hjemmesiden:

 

 

En stor ære at spille live med dette fantastiske orkester. Her sidder jeg i Peter Branders skønne Media Sound Studios, og fortæller lidt om det at skulle reproducere den ‘gamle’ lyd Shu-bi-dua-lyd bag trommerne

Shubberne på turné

Jeg er blandt andet uddannet på Drummers Collective i New York, og jeg har rejst og studeret i Ghana, hvor jeg spillede i lokale traditionelle trommeensembler.

En lille solo der indleder en gammel Shu-bi-dua klassiker:

Fra New York til Ghana

Ghana har, og vil altid have, en stor plads i mit hjerte. I 1993 boede jeg og studerede jeg i Ghana. Her mødte jeg en lang række af fantastiske trommeslagere og musikere. Flere af dem har jeg stadigvæk kontakt til.

Rasmus Grosell - afro trommer Ghana DK

Cuba og New Orleans

Jeg har også studeret på Cuba og i New Orleans. Herhjemme har jeg studeret hos en lang række lærere.Blandt andet hos tidligere slagtøjsprofessor Bent Lylloff.

,

Studiemusiker

Jeg fungerer også som studiemusiker, og jeg kan som sådan hyres til projekter. Du kan også vælge, at sende filer til mig. Jeg indspiller forskellige takes og sender filerne retur.

 
Her kan du høre et lille klip fra en session.
Musiker og producer Michael Skotte i Mediasound studio ved Peter Brander

En lille solo:

Dette lille ensemble kom til verden fordi jeg ønskede at spille med nogle af mine gode trommevenner. Det blev til en række skolekoncerter. Her en lille solo fra en koncert.

,

Et møde med en musikalsk helt fra min ungdom

Som helt ung var jeg vild med Wicke & Rasmussens skøre univers. Jeg var helt vild med Allan Mortensen og hans ‘ voldsomme volvo’. Senere hørte jeg ham med 2’line Funkomagic Orchestra. Sammen med Sebastian og Danmarks Radios Underholdningsorkester, fik jeg mulighed for at spille med min gamle helt med Sebastians Skatteøen. En ekstra stor oplevelse var det, at spille side om side med  selveste professor i slagtøj; Gert Mortensen.

En Jam fra studiet

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg holder mest af at spille. Jeg elsker at lege og jamme. Denne lille optagelse er fra en jam i Peter Branders Studie; Mediasound. Det er et ‘first take’ af et gammelt Meters nummer. Jeg har lagt lidt percussion på efterfølgende, og vi har lagt lidt hurtigt kor.

Sang og Guitar: Palle Klok

Bas: Nikolaj Wolf

Orgel: Lasse Storgaard

Trommer og Percussion: Rasmus Grosell

Lydteknik: Peter Brander

Christoffer Nygaard har optaget videoen.

Christoffer er et rigtig godt bud, hvis du skal have taget billeder og lavet video. 

Klik på linket og besøg Christoffers hjemmeside.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Scroll to Top