Anbefalinger

Jeg anbefaler sjældent kurser her. Ikke fordi jeg synes, de er dårlige, men udelukkende fordi jeg kun anbefaler oplægsholdere, som jeg har set i aktion, eller kurser jeg selv har været på, så jeg troværdigt kan skrive, hvad jeg mener om det.
Rasmus Grosell er en konfliktmægler, vi tit bruger som underviser på Foreningen Brobyggernes #Brobyggeruddannelse.
Alle dem der har været på vores kurser ved godt, at jeg er vild med Rasmus' måde at formidle sin viden på.
Vi har et tæt program på vores kurser, og derfor er Rasmus kun på tre timer hos os. Men hvis du gerne vil fordybe dig i konfliktforståelse, skal du give dig den gave at deltage på et af hans kurser.
Han er humoristisk, generøs i sin viden, indtagende og utroligt nærværende. De bedste kryddereier for at få mest muligt ud af et kursus.

PS: Dette er ikke reklame. Rasmus ved ikke engang, at jeg vil skrive disse ord.
Özlem Cekic
Foredragsholder, generalsekretær for foreningen Brobyggerne,Forfatter, tidligere folketingsmedlem
"Hvordan lærer jeg at håndtere en kunde, der pludselig går fuld balalajka i telefonen?"

På skrift er det nemt nok at se, hvordan en kunde er ved at gå op i limningen. I de fleste tilfælde hjælper det at vente med at svare til efter 10 minutter. Det kan du bare ikke rigtigt gøre, når du sidder med kunden i røret.
Så hvordan håndterer du en konflikt, når den opstår? Kan du gøre noget for at forhindre, at den overhovedet opstår i første omgang? Ja! Det kan du. Rasmus Grosell kan give dig værktøjerne, og hans kursus/workshop i konflikthåndtering får mine varmeste anbefalinger
Daniel Frank
Supporter, speaker, podcastproducer
Hej Rasmus

Det var virkelig fedt det hele. Hvor er du bare god til at nå ud til alle i rummet, og hvor er du inspirerende ift. dine faglige argumenter omkring mægling. Vi fik alle vanvittig god indsigt i at forstå den anden, og blev påmindet om, hvor vigtigt det er, at være bevidst omkring sig selv og eksempelvis ens forforståelser. Der var aktiv lytning helevejen igennem. Inspirerende
Rasmus Grosell - konfliktforståelse
Tidligere deltager på et kursus
​By the end of the event, the teams had been visibly revitalized and the improvements made that day are still in play and perhaps even strengthened while having fun at the same time.

Rasmus achieved this by giving us all his very unique manner and personality, this was by no means your “typical consultancy” approach.

Rasmus managed us byemploying physical tasks that were fun, thought provoking andabsolutely relevant to the theme of the day.

It was quite obvious that Rasmus had conducted his homework, what he achieved was by helping us see what we already had – no easy task
​Heidi Gravlund Nielsen Head of Procurement at TORM A/S
​Heidi Gravlund Nielsen
Head of Procurement at TORM A/S
​In order to give the team the best possible start I wanted the members to learn how they interacted with the rest of the team members and they on the other hand were affected by the rest of the team.

​I wanted a situation in which it was possible to learn in a safe environment.

​​I found the preparation for the event both learning and exiting.

​​Rasmus facilitated good discussions and reflections allowingboth those that would normally be uncomfortable with 'feelings' and those thatfind it naturally, to word their thoughts.

The feedback from the team was very good.

​​Encourage all that work with teams to try Rasmus’ approach.
Kristoffer Hansen Chief Principal Scientist and Project Manager, Coloplast
Kristoffer Hansen
Chief Principal Scientist and Project Manager - Coloplast
I vores udvikling af ledere bruger vi Rasmus til at sætte ledelse i et, for vores ledere, helt nyt perspektiv.

Rasmus formår med sin personlighed og for Magasins "skæve" tilgang at få vores ledere på glatis, og tilbage igen på sikker grund.

​Rasmus´s baggrund og metoder ligger meget langt fra vores dagligdag, men hans forståelse for vores forretning og værdier, samt hans nærvær - gør at hans budskaber trænger igennem til vores medarbejdere, talenter og ledere.

Ledelse og udvikling er ikke nemt, men Rasmus hjælper os med at udvikle ledere, og undervejs har de både smil på læben, er fokuseret har leget lidt og lært noget nyt!

Rasmus har leveret træning og sparring over de sidste 6 år til Magasin Du Nord - igennem vores Trænings afdeling

Martin Schwartzlose
Martin Schwartzlose
Training Manager - Magasin Du Nord
Alle i teamet har givet udtryk for, at de har haft en meget udbytterig og sjovformiddag.

Gennem leg og sjove udfordringer er vi alle blevet klogere på hinanden – og ikke mindst klogere på os selv.

​Vi er blevet bevidste om hvordan vi tænker forskelligt, har forskellige behov og modtager informationer forskelligt – og ikke mindst hvor vigtigt det er, at lytte til hinanden og have et godt samarbejde.

​Vi ville meget gerne have haft længere tid sammen med Rasmus, men det bliver der forhåbentlig mulighed for en anden gang!

Lea Mortensen Statsadvokaten Rasmus Grosell
​Lea Mortensen
Specialkonsulent Statsadvokaten for særlig økonomisk og international kriminalitet
Scroll to Top