Foredrag og Kurser om
Psykisk arbejdsmiljø & Trivsel på arbejdspladsen

Konflikter er et livsvilkår, og når vi lærer at navigere i dem konstruktivt, kan vi skabe et trygt og givende psykisk arbejdsmiljø. Når der er tillid i en organistation, vil der også være en velvilje til at se konflikter som værende konstruktive.

Dette foredrag/kursus tager udgangspunkt i det, som Professor i Leadership and management Amy C. Edmondson kalder Psykologisk tryghed.

Gennem begrebs- og teoretisk forståelse, vil deltagerne, gennem øvelser og refleksion, blive mere bevidste om, hvordan trivsel og tryghed på arbejdspladsen kan fordre et mod til at turde anskue konflikter som et livsvilkår og dermed tage de nødvendige og vigtige samtaler.

IMG_1155
IMG_1124

Via tillid til resultater

Uden tillid i en organisation, vil der ofte ikke være et mod til at tage konflikter. Det kan føre til et dysfunktionelt arbejdsmiljø, hvor konflkter konstant ligger under overfladen, men ingen tør tage fat i dem. Omvendt kan en forståelse for det nødvendinge i først at opbygge tillid og tryghed skabe modet til, at de ansatte kan udnytte de potentialer, der ligger i gode konstruktive tilgange til konfliktløsning og konstruktive forhandlinger.

Kursus i konfliktforståelse

Få styr på begreberne og få værktøjerne til at håndtere konflikterne der kan opstå både på jobbet såvel som i privaten​

Det legende menneske

Homo Ludens - det legende menneske. Opdag hvordan leg kan indgå i konflikt forståelse

Foredrag

Foredrag om konfliktforståelse, forhandling og kommunikation generelt på arbejdspladsen