Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Jeg har et bredt samarbejde med mennesker og virksomheder indenfor en bredt felt af områder.

Klik på billederne og hjemmesiderne åbner i et nyt vindue.

Styrket Borgerkontakt


Styrket Borgerkontakt tager udgangspunkt i mæglingsteorier og mæglingspraksis. Medarbejderene bliver uddannet til at indtræde i en position, hvor de 'træder ud' af den skriftlige kommunikationsform, fordi den hurtigt kan virke optrappende, og møder borgeren lyttende i en personlig samtale. På samme måde som en konfliktmægler arbejder. Grundig empiriske forskning viser, at der er store effektiviseringer og deraf besparelser at hente ved denne tilgang.


Skærmbillede 2022-11-02 kl. 12.59.42

Brobyggerne -Center for Dialogkaffe

Jeg arbejder som frivillig for Brobyggerne; en forening startet af Özlem Cekic på baggrund af hendes arbejde med 'dialogkaffe'. Brobyggerne er en Forening, der bygger på og fremmer de danske traditioner om forskellighed og uenighed, hvor alle kan føle sig ligeværdige og velkomne i en samtale, der er kritisk og konstruktiv.

Rasmus Grosell - Mie Marcussen

Mie Marcussen

Mie Marcussen er en af landets dygtigste konfliktmæglere og formidlere indenfor konfliktmægling og forhandling. Jeg underviser ofte sammen med Mie.Skærmbillede 2022-01-04 kl. 21.05.20

Escapeable Escaperoom at your place

Jeg har et samarbejde med virksomheden ESCAPEABLE, hvor du på en anderledes måde kan opleve hvordan tillid og psykologisk tryghed kan være befordrende for et givende arbejdsmiljø.
‘I Escapeable dyster I parvis på arbejdspladsen om hæderen som de bedste skattejægere. Vi omdanner jeres triste og grå mødelokaler til et stemningsmættet sanseorgie i en hæsblæsende leg og dyst med dine kolleger.

Rasmus Grosell - Den Rytmiske Højskole i Vig

Den rytmiske Højskole

Den Rytmiske Højskole er landets førende musikhøjskole. Den ligger i det smukke Odsherred. Jeg har ofte afholdt workshops og kurser på skolen og benyttet den smukke teambuildingbane, skolen råder over.
Rasmus Grosell - thomas Ree

Thomas Rée REELATION

Thomas Rée er ejer af REELATION som arbejder med udvikling af organisationer, ledelse og samarbejde.
Thomas har erfaringer fra ansættelse og opgaver i større danske og internationale virksomheder samt Regioner og Kommuner. Arbejder typisk med Ledercoaching, team-workshops og facilitering. Forbedring af trivsel og arbejdsmiljø og stress forebyggelse. Konfliktmægling og forhandling.

Scroll to Top