Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Jeg har et bredt samarbejde med mennesker og virksomheder indenfor en bredt felt af områder.

Klik på billederne og hjemmesiderne åbner i et nyt vindue.

Styrket Borgerkontakt


Styrket Borgerkontakt tager udgangspunkt i mæglingsteorier og mæglingspraksis. Medarbejderene bliver uddannet til at indtræde i en position, hvor de 'træder ud' af den skriftlige kommunikationsform, fordi den hurtigt kan virke optrappende, og møder borgeren lyttende i en personlig samtale. På samme måde som en konfliktmægler arbejder. Grundig empiriske forskning viser, at der er store effektiviseringer og deraf besparelser at hente ved denne tilgang.


Rasmus Grosell - Mie Marcussen

Mie Marcussen

Mie Marcussen er en af landets dygtigste konfliktmæglere og formidlere indenfor konfliktmægling og forhandling. Jeg underviser ofte sammen med Mie.
Rasmus Grosell - Den Rytmiske Højskole i Vig

Den rytmiske Højskole

Den Rytmiske Højskole er landets førende musikhøjskole. Den ligger i det smukke Odsherred. Jeg har ofte afholdt workshops og kurser på skolen og benyttet den smukke teambuildingbane, skolen råder over.
Rasmus Grosell - thomas Ree

Thomas Rée REELATION

Thomas Rée er ejer af REELATION som arbejder med udvikling af organisationer, ledelse og samarbejde.
Thomas har erfaringer fra ansættelse og opgaver i større danske og internationale virksomheder samt Regioner og Kommuner. Arbejder typisk med Ledercoaching, team-workshops og facilitering. Forbedring af trivsel og arbejdsmiljø og stress forebyggelse. Konfliktmægling og forhandling.

Scroll to Top