Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Jeg har et bredt samarbejde med mennesker og virksomheder indenfor en bredt felt af områder.

Det strækker sig fra Brobyggerne til konfliktrådet over i musikkens verden til Københavns Universitet.

Rasmus Grosell - Mie Marcussen

​Mie Marcussen & Co

Mie Marcussen er en af landets dygtigste konfliktmæglere og formidlere indenfor konfliktmægling og forhandling. Jeg underviser ofte sammen med Mie.

Rasmus Grosell - Den Rytmiske Højskole i Vig

​Den Rytmiske Højskole

​Den Rytmiske Højskole er landets førende musikhøjskole. Den ligger i det smukke Odsherred. Jeg ​har ofte afholdt workshops og kurser på skolen og benyttet den smukke teambuildingbane, skolen råder over.

Rasmus Grosell - Asger Steenholdt

​Asger Steenholdt - Autentisk Lederskab

Jeg kender Asger som musiker og foredragsholder. I mit tidligere virke som viceforstander hyrede jeg Asger som foredragsholder og facilitator.

Asger er en engagerende facilitator og erfaren foredragsholder, der med sin store indlevelsesevne og spontane og undersøgende facon altid efterlader deltagerne inspirerede.

Han kombinerer sin store erfaring fra 30 år som musiker på højt niveau – som bassist og guitarist i Big Fat Snake siden 1997, og inden da med navne som Lars H.U.G., Savage Rose, Caroline Henderson, Linie 3 og mange, mange flere – med sit arbejde med at udvikle ledere og medarbejdere på en autentisk måde.

Rasmus Grosell - BusinessByHeart ​Pernille Plantener

BusinessByHeart - ​Pernille Plantener

Pernille er kollega i Rigspolitiets Konfliktråd. Derudover arbejder jeg sammen med Pernille ​ med Özlem Cecik hos Brobygerne.

"Jeg husker mennesker på, at vi er forbundne. Vi er celler i et større væv. Når vi kan glemme det, er det tit fordi rystende oplevelser lader os tro, vi er alene. Jeg tilbyder nænsom heling og kalibrering til fællesskabet."

​​Pernille er Konfliktmægler, underviser og coach, og er Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation 2011, mentor i 2014, certificeret coach på PCC-niveau i 2015, naturterapi 2019, og har studeret traumeheling ved NICABM og hos Sarah Peyton siden 2013. ​

Rasmus Grosell - ​Özlem Cecik

​Asger Steenholdt - Autentisk Lederskab

Jeg arbejder som frivillig for Brobyggerne; en forening startet af Özlem cecik på baggrund af hendes arbejde med 'dialogkaffe'.

​Brobyggerne er en Forening, der bygger på og fremmer de danske traditioner om forskellighed og uenighed, hvor alle kan føle sig ligeværdige og velkomne i en samtale, der er kritisk og konstruktiv.

Rasmus Grosell - thomas Ree

Reelation - ​Thomas Rée

Cand.psych.aut. fra Københavns universitet og New York University MA (MMCR) Master i konfliktmægling fra Københavns Universitet 25 års erfaring som Erhvervspsykolog.

​​​​Thomas Rée er ejer af REELATION som arbejder med udvikling af organisationer, ledelse og samarbejde.

Thomas har erfaringer fra ansættelse og opgaver i større danske og internationale virksomheder samt Regioner og Kommuner. Arbejder typisk med Ledercoaching, team-workshops og facilitering. Forbedring af trivsel og arbejdsmiljø og stress forebyggelse. Konfliktmægling og forhandling.